Despre mine

Salut! Sunt Vero și am creat foodfeeria pentru a vă oferi și vouă din bucuria mea de a găti. În viața de zi cu zi sunt mama lui Matei – cel mai iubit dintre pământeni, soția lui Ovi – sufletul meu pereche, fiica lui Tica Bubuța și a lui Buneiu` – părinți minunați, nașa finilor mei – acei prieteni speciali deveniți familie și profa studenților mei de la Comunicare, Relații Publice și Publicitate, FSPAC, UBB, Cluj.

Îmi împart viața, cu multă dragoste, între aceste roluri și încerc mereu să ofer tot ce are sufletul meu mai bun. Iubesc și primesc zilnic iubire, fără de care nu aș putea funcționa. Sunt omul care dă totul pentru cei din jur, atunci când aceștia demonstrează că merită energia și dragostea mea. Cred cu tărie în calitatea umană. Cred cu tărie în „mai puțin, dar bun” în tot ceea ce fac și în „toate la timpul lor”. Nu mă grăbesc! Trăiesc în ritmul. Viața m-a învățat că doar eu știu ceea ce este potrivit pentru mine. Sunt omul care pune mult preț pe ceea ce simte și îmi dau voie să trăiesc fiecare sentiment așa cum vine el. Pe chipul meu vei citit mereu exact starea pe care o trăiesc în acel moment. Muncesc zilnic, dar și trăiesc zilnic. Am o vorbă, înțeleaptă, zic eu, dacă dorești să te menții sănătos la trup, minte și suflet: ”viața trebuie ȘI trăită, nu doar muncită!”

Foodfeeria a luat naștere la îndemnul celor din jurul meu care au avut ocazia să guste din ceea ce gătesc. Având un loc de muncă cu normă întreagă, unul care nu se încheie o dată ce ai ajuns acasă, genul acela de job în care niciodată nu-ți termini treaba, în care mereu ai ceva de citit, de scris, de pregătit, am ezitat să-i ascult. Îmi spuneam că nu am nevoie de încă un job. Însă au insistat mult și am luat asta ca pe o dovadă că aș putea aduce un plus de bine prin intermediul unui blog culinar.

Mai mult, pasiunea pentru a crea mâncare o am, zic eu, în sânge. Bunica era una dintre cele mai apreciate bucătărese din satul ei natal. Mama mea a fost mereu apreciată de prietenii familiei și colegii de serviciu pentru mesele pe care le servea. Verișoara mea Meda, împreună cu care am crescut, a devenit o cofetăreasă extraordinară și-i bucură pe toți cu delicatesele ei.

Pentru mine, gătitul a devenit în timp, cea mai bună modalitate de a mă relaxa, de a intra într-o stare care îmi oferă posibilitatea eliberării totale de stres, îmi oferă momentele de care am nevoie pentru a-mi goli mintea, a-mi domoli ritmul cotidian și pentru a mă putea regăsi.

Așa cum pun tot sufletul în interacțiunea cu toți cei din jurul meu, la fel fac și când gătesc. Deunăzi am fost întrebată de o prietenă de unde îmi vin ideile, cum îmi reușesc combinațiile și cum știu să le aranjez așa frumos. I-am răspuns că mă inspir din jurul meu, însă cel mai mult din sufletul meu.

Vă invit așadar să mă cunoașteți prin intermediul rețetelor pe care o să vi le ofer prin intermediul foodfeeria. De ce foodfeeria? Pentru că pentru mine tot ceea ce se întâmplă în bucătăria mea este o feerie, menită să binedispună, să încânte, să aducă în jurul mesei familia, prietenii și multe emoții frumoase, autentice!

Foodfeeriao feerie în bucătărie!